20 + 19 =

4 + fifteen =

Timočki omladinski centar raspisao je poziv za stanare Prostora za Pomak u Zaječaru, koji će biti otvoren do 5. januara naredne godine. Prostor za POMAK, koji predstavlja multifunkcionalan prostor za kreativno delovanje mladih preduzetnika i freelancer-a iz Zaječarskog okruga i okoline, namenjen je mladima koji rade u nekoj od oblasti kreativnih industrija, a nemaju adekvatan prostor za rad, napredovanje i razvijanje svojih biznisa.

 

 

„Ukoliko ste pokrenuli neki biznis ili imate ideju da pokrenete posao, ali vam nedostaje adekvatan kompletno opremljen prostor za rad, napredovanje i razvijanje biznisa u Zaječaru, želite radni prostor koji ćete deliti sa još 11 kreativnih mladih ljudi i možda sa njima dodatno razviti i unaprediti svoju biznis ideju, onda je ovaj prostor idealan. Ukoliko mislite da ćete dodatno napredovati ukoliko bude pružena i mentorska podrška, obuke i seminari, da će u razvoju tog biznisa pomoći knjigovodstvena i pravna pomoć, kao i obezbeđena promocija, zato što ćete imati mogućnost korišćenja sale za sastanke sa svojim klijentima ili organizovati neki događaj u event hall-u Prostora za POMAK, na kome ćete moći da promovišete svoj proizvod, onda je ovo idealno rešenje“, kažu u Toc-u.

Konkurs je otvoren do 5. januara 2018. godine a izbor kandidata biće obavljen do 10. januara 2018. godine kada će i kandidati koji su prošli konkurs o tome biti obavešteni. Potpisivanje ugovora i useljenje prvih stanara biće realizovano već od 15. januara 2018. godine.

Prostor za POMAK nalazi se u samom centru Zaječara, na adresi Generala Gambete 44, na 8. spratu nekadašnje Timogradnjine zgrade (dijagonalno od Gradske uprave).