one + 19 =

five × 5 =

U utorak na šetalištu u ulici Miloša Velikog, kod Saborne crkve u Zaječaru održana akustična nastup na gitarama zaječarskih kantautora Stevana Jovanovića i Borisa Zastranovića. Sam događaj je pratila i izložba zaječarskih fotografa Ivice Ivanović
Ljiljane Jovanović, Vladana Matića, Maše Miljković, Tamare Milanović). Fotografije su nastale tokom dugogodišnjeg rada zaječarskih umetnika, i predstavljaju momente koje su blende i fokusi njihovih aparata uhvatili na koncertima, putovanjima, odnosno izleta u prirodi.
Ni promenljivo vreme sa čestom kišom nije omelo naše sugrađane da uživaju u muzičkim ostvarenjima profesora Stevana Jovanovića, koji je uz gitarsku pratnju Borisa Zastranovića, predstavio svoje poznate numere nastale u radu bendova Vis Novi Dan, odnosno benda Stepenik. Boris Zastranović je publici predstavio svoj kantaoutorski opus, sa njegovog prvog samostalnog albuma i momentalno pokupio simpatije publike.
Ovaj događaj je takođe još jedan u nizu promotivnih događaja Outhide festivala, koji će se po treći put održati za viken 27. i 28. jula na Kraljevici.