six + 18 =

11 − 2 =

U subotu, 4. maja u 17. sati, Prostor za POMAK ugostiće Minu Stefanović, predstavnicu Protok podcasta koji je pobednik IREXovog projekta Strengthening Media. Protok podcast je nastao kao deo grupe entuzijasta iz kompanije HTEC Group i bavi se temama kako tehnologija i biznis utiču na naše društvo i na naše svakodnevne živote. Iza sebe već imaju desetinu epizoda na teme blockchain-a, veštačke inteligenicije, proširene realnosti, prekvalifikacije u IT sektor, ali i kako skalirati biznis i koje su novine za PHP programski jezik. Slušajte ih na Protok.rs ili Google podcasts.

„Na meet up-u ćemo pričati o podcastu kao mediju ali i njegovom potencijaju za preduzetnike i freelancere, i kako mogu da iskoriste audio i video formu da daju vrednost zajednici i povećaju svoju vidljivost kod potencijalnih kupaca i klijenata.“Mina Stefanović je ekonomistkinja, aktivistika, zaposlena u kompaniji HTEC Group kroz koji je prošla kroz različite uloge – od regrutacije i HR do pisanja projekata i komunikacije. Deo je i Protok podcast tima, sa kojim zajedno uči, povezuje ljude i priča priče kako tehnologija i bizni utiču na naše društvo. Protok podkast pobednik je u kategoriji podkasta na Media Jam hakatonu, koji je organizovan u okviru USAID projekta jačanja okruženja za održivost medija.

Mina poručuje „Vidimo se u Pomaku ako želiš da budeš u proToku! :)“
Smatra da internet marketing nema smisla ukoliko se ne primeni na konkretnoj oblasti tržišta i prepoznaje spa hotele kao interesantnu oblast delovanja te pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa centre koji danas predstavlja osnovu njegovog svakodnevnog posla.