seventeen − five =

five × 5 =

Radovi na sanaciji i adaptaciji škole “Hajduk Veljko“ u Кotlujevcu, nastavljeni su posle kraće pauze,  a njihov završetak očekuje se do početka nove školske godine, istakao je tokom obilaska gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

„Radovi su jedno vreme trajali i tokom vanrednog stanja uz dozvolu Privredne komore i Ministarstva privrede. Prioritet je bio da se završe limarski radovi na krovu da bi se zaštitili oni radovi koji su već završeni u školi. Radi se na 2 500 kvadrarta škole i sve teče bez ikakvih problema. Upravo se radi na sanaciji košuljice u sportskoj hali, oko 1.500 kvadrata, i mislim da će ona najbrže biti završena. Takođe, uveliko se izvode zemljani radovi na izgradnji ograde koja je bila neophodna oko škole“, naveo je Ničić.

Prema rečima gradonačelnika Zaječara, u toku su i radovi na izgradnji sportskih terena za košarku, odbojku, rukomet i ostale sportove, na oko 5.ooo kvadratnih metara.

„Nadam se da ćemo uspeti da ispoštujemo zadate rokove i da će deca na početku nove školske godine boraviti u potpuno renoviranoj školi“, poručio je Ničić.

 

 

foto: zajecar.info, Magnum radio