twelve + eleven =

fourteen − 9 =

“Proces”iz Niša, nakon 730 dana, ponovo svira u Zaječaru. Ovaj rege, ska, pank sastav možete čuti večeras, 23. marta, u Omladinskom centru.

foto:facebook.com

“Proces” svira od 1995 godine, a iza sebe imaju dugu kilometražu u vidu koncerata i nastupa. Izdali su dva  studijska albuma i nekoliko spotova.

foto:facebook.com

Prvi album „Dušanova ulica„ izdali  su za izdavačku kuću „Lithium records“ iz Skoplja 2003. godine. Drugi album pod nazivom „MySka Pesma“  izlazi 2009 godine. Za pesmu „Ja sam tu“  snimljen je i spot. Na albumu se nalaze i ska obrada pesme niškog benda Danilov Doživljaj Beča „Nikog nema“ i pesma „Rio“ čiji spot je emitovan na MTV, a sa tom pesmom grupa Proces se dugo zadržala na prvom mestu top liste „Gruvanje“ RT Vojvodine.

 

Proces je svirao na svim bitnijim festivalima u Srbiji i van nje: „Zaječarska gitarijada“ (1998), „Urban Demo Fest BGD“ ,  „Alter Art Fest“ , „Exit“ (2001) , „Taksirat“ (2003) u Skoplju, „Nisomnia“ ,  solistički koncert u Domu Omladine u Beogradu (2004),  SKA Festival u Beogradu (2007),  „Trenchtown Festival„, „Nisville“…

foto:OC

Koncert počinje u 22 sata, a cena ulaznice je 200 dinara.