3 × 2 =

nineteen + five =

Na sportskom terenu u naselju Vlačić postavljena je nova LED rasveta i ograda oko terena, na Izvorskom putu niču novi tereni za fudbal, rukomet i košarku, dok na Kraljevici uskoro počinje osvetljavanje Sunčane staze.

“Naša javna preduzeća, pre svega “Timok održavanje”, koje se i bavi uređenjem zelenih površina i sportskih terena, nastavljaju radove na sređivanju javne rasvete, zelenih površina, sportskih terena. Oni su radili i tokom čitavog trajanja vanrednog stanja, a sada krećemo da sređujemo sportske terene”, rekao je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić prilikom obilaska terena u naselju Vlačić.

Na sportskom terenu u naselju Vlačić radilo se na zameni javne rasvete i uređenju ograde, kao i farbanju rekvizita. Prema rečima gradonačelnika Ničića, vrednost ovih radova je nešto veća od milion dinara.

Potpuno novi sportski teren niče na Izvorskom putu.

“Obećali smo građanima da ćemo napraviti terene za fudbal, rukomet i košarku, tako da će deca konačno, u tom naselju dobiti svoj prostor koji je udaljen od saobraćajnica”, naveo je Ničić i dodao da je u zemljane radove za izgradnju ovih terena uloženo  više od 600 hiljada dinara.

Očekuje se završetak konkursa Ministarstva omladine i sporta, a s obzirom na to da je za realizaciju ovog projekta predviđeno zajedničko učešće tog ministarstva i grada Zaječara, ukupna vrednost izgradnje ovih terena sa kompletnom rasvetom i infrastrukturom iznosi oko šest miliona dinara.

 

foto: Magnum radio