17 + four =

seventeen − 13 =

Mladi i oslabljeni sastav rukometašica Zaječara doživeo je  poraze od Grude i Kumanova na trećem turniru Regionalne lige, koji je minulog vikenda odigran u Zaječaru.

Nakon poraza prvog dana turnira u petak 17. januara, od ekipe Grude iz Bosne i Hercegovine, od izabranica trenera Maksića dva dana kasnije, uspešnije su bile i Makedonke. Iskusni sastav iz Kumanova, lako je izašao na kraj sa mlađanim zaječarskim sastavom, čiji su gro tima činile učenice zaječarskih osnovnih i srednjih škola, od kojih su neke i zabeležile debi u seniorskoj konkurenciji.

Na kraju čak 29 golova razlike u korist gošći, 20:49 dovoljno govori o trenutnoj razlici u kvalitetu. Ali ne vredi očajavati, valja zasukati rukave i uz par pojačanja, pre svega povratka zaječarskih rukometašica sa „privremenog rada“ iz drugih sredina, izboriti opstanak u Superligi.

Iz kluba najavljuju akcije na tom planu i očekuju da će već do kraja januara, dres zaječarskog superligaša zadužiti nekoliko iskusnih srpskih superligaških rukometašica.