4 × 3 =

3 + 7 =

Sednica Skupštine grada Zaječara, biće održana u četvrtak 4. juna, u sali Doma kulture u Kotlujevcu, sa početkom u 10,00 časova, u cilju sprečavanja širenja korona virusa, istakao je predsednik Skupštine grada Zaječara Stefan Zankov.

Sva lica koja prisustvuju sednici Skupštine grada Zaječara dužna su da se pridržavaju preventivnih mera u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i ostalim aktima.

Odbornici će između ostalog, odlučivati o načinu plaćanja naknade za korišćenje javnih površina na teritoriji Zaječara za maj i jun 2020. godine, razmatraće Predlog Rešenja o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju“ Zaječar – u likvidaciji, kao i program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2020. godinu.

Na dnevnom redu sednice naći će se i utvrđivanje ekonomske cene usluga koje pruža Centar za socijalni rad u Zaječaru za 2020. godinu, finansijski izveštaj i godišnji izveštaj o radu Centra za socijalni rad za prošlu, kao i finansijski plan i plan i program rada ove ustanove za 2020. godinu.

Pred odbornicima će se naći i izmene i dopune Statuta Javnog komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ Zaječar, a na dnevnom redu biće i odbornička pitanja.

 

foto: Grad Zaječar