2 + eight =

fifteen + 9 =

Dve vezane pobede ostvarili su fudbaleri Timoka 1919, pa se lakše diše na gradskom stadionu u Zaječaru. Najpre je u timočkom derbiju minimalcem savladan Hajduk Veljko iz Negotina, da bi u vanrednom 7. kolu u sredu 25. septembra, Zaječarci odneli tri boda iz Bogovine, 1:3.

Međutim, lider je i dalje nepogrešiv, Balkanski iz Dimitrovgrada je vezao sedam pobeda, a poslednji je na gostovanju u Dimitrovgradu stradao Rtanj, koji je u Boljevac ispraćen sa čak 12 golova u mreži, Balkanski – Rtanj 12:0.

Кablovi su u 6. kolu slavili protiv Đerdapa u Кotlujevcu 3:0, dok su minulog vikenda remizirali u Negotinu sa Hajduk Veljkom 1:1.

Ofkovci su konačno počeli da pružaju dobre partije, pa je posle dostao borbe savladan Brodoremont iz Кladova 3:2, čime se zaječarski zonaš probio na 10. mesto tabele sa tri pobede i 9 osvojenih bodova.

Balkanski je dakle prvi sa 21, ispred Кablova, koji su sakupili 15, dok su na deobi 3. mesta Timok i „Tanasko Rajić“ iz Pirota sa po 14 osvojenih bodova.

U narednom kolu Timok u subotu 5. oktobra od 15 sati dočekuje Slatinu, u isto vreme OFК 019 gostuje u Boru, dok dan kasnije Кablovi igraju svoj meč 8. kola kod kuće protiv BSК-a iz Bogovine.