five × three =

fourteen − eleven =

Na okružnim takmičenjima iz hemije, istorije i srpskog jezika, zaječarski gimnazijalci zabeležili su uspehe i obezbedili su plasmane na državnim prvenstvima.

Na Međuokružnom takmičenju iz hemije održanom  u Tehničkoj školi u Boru, predstavnici zaječarske Gimnazije: Dimitrije Stanković (I4) i Mihajlo Mitrović (II3), osvojili su prva mesta u svojim kategorijama. Na taj način, obezbedili su plasman na republičko takmičenje.

Na Okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture u Sokobanji, Gimnaziju iz Zaječara predstavljali su: Vuk Stefanović (I1, rang 1), Dunja Radojević i Nikolija Todorović (II3, rang 1), Mila Petrović (II1, rang 3), Danica Mladenović (III3, rang 1), Iva Кomar (III2, rang 2), Mihailo Paunović (III4, rang 3), Кatarina Dimitrijević (III1, rang 3) i Jasmina Ćirić (IV2, rang 2).Plasman na republičko takmičenje obezbedile su Dunja Radojević, Nikolija Todorović i Danica Mladenović.

Na Okružnom takmičenju iz istorije održanom u Tehničkoj školi u Кnjaževcu, Zaječarsku Gimnaziju predstavljali su Milica Jovanović (I3), Natalija Tanić (I3), Boris Rančev (I1), Petar Zdravković (I1), Glorija Paunković (I2), Nađa Stevanović (II3), Mihajlo Mitrović (II3), Novak Jovanović (III3) i Stefan Stanković (IV1). Plasman na republičko takmičenje obezbedili su Milica Jovanović, Natalija Tanić, Nađa Stevanović, Mihajlo Mitrović, Novak Jovanović i Stefan Stanković.

Foto:gimza.edu.rs