2 × three =

20 − nine =

Regionalna privredna komora Zaječar i  Grad Zaječar, ponovo su prema ocenama velikog broja izlagača, ali i posetilaca uspešno organizovali, sada već tradicionalni sajam na gradskom trgu, koji je održan sedmu godinu zaredom.

Na sajmu je učestvovalo više od 200 izlagača iz Srbije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Hrvatske, Slovenije, pa je manifestacija još jednom potvrdila svoj međunarodni karakter.

Prema procenama, bilo je više od 5.000 posetilaca, koji su za tri dana trajanja sajma mogli da pogledaju, probaju i kupe nešto iz raznovrsne ponude domaćih specijaliteta iz raznih krajeva, zatim sokova, vina, rakije, meda, narodnih rukotvorina.

Kao novina, uvedena su priznanja, a ovogodišnji dobitnici bili su:

FPM AGROMEHANIKA DOO Bolјevac, „HEINEKEN SRBIJA“ DOO Pivara Zaječar, PG Blažo Đurđić Sokobanja, ADONIS DOO Sokobanja,  Seoski turizam Nikoličevo – Bojan Pavlović i Karmenka Babić,  generalni direktor a.d.  ĐERDAP USLUGE Kladovo, za veliki dugogodišnji doprinos u realizaciji Sajma.

Nema sumnje da će i u godinama koje slede, Sajam „Zdravo domaće prirodno“, ostati prepoznatljiv privredni početak jeseni u gradu na Timoku.