14 − five =

8 + 11 =

Poseidon Grupa sa svojim projektom Capitol Park Zaječar, dobitnik je ovogodišnje nagrade CIJ SEE / Srbija 2019 u kategoriji za najbolji ritejl park godine, navodi se na njihovom zvaničnom sajtu.

Capitol Park Zaječar otvoren je 30. maja ove godine, a zakupci površine od 6.500 kvadratnih metara čine vodeće domaće i međunarodne maloprodajne kompanije kao što su „LC Waikiki“, „New Yorker“, „DM“, „Deichmann“, „N Sport“, „Intersport“, „Djak Sport“, „Sinsay“, Gigatron i „JISK“.

Objekat je u potpunosti izdat šest meseci pre otvaranja.

Britanska firma „Poseidon Group “, koja je u Srbiji prisutna od 2004.godine, investirala je u gradnju parka u Zaječaru 10 miliona evra, zajedno sa partnerom, belgijskom kompanijom „Mitiska REIM“.

Capitol Park Zaječar je peta po redu investicija Poseidon Grupe u Srbiji, nakon maloprodajnih objekata u Šapcu (otvoren 2014), Somboru i Beogradu (otvoreni 2017.) i Leskovcu 9. maja 2019. godine.

 

„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Grada Zaječara. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“